UIC socialday video video play
Marta & Maria · Reetta & Rosa · Agustín & Mª Carmen · Gianfranco Giovanni & Joaquima · Aleix & Eduardo · Mireia & Maria · Andrea & Maria Rosa ·

Apunta’t a la Missió &Co.

Després de tant de temps sense poder-nos veure i abraçar, volem enviar una mica d’afecte a aquelles persones que més han hagut de canviar el seu dia a dia i les seves vides.
Són persones que viuen en residències o que reben suport d’entitats socials i a les quals volem acompanyar d’una manera molt especial.

Escriu una carta a una d’aquestes persones que necessiten companyia i envia-la per mitjà de UIC Barcelona. Nosaltres serem els teus aliats i t’ajudarem en tot moment a complir la teva missió.

Accepta la Missió &Co.:

  1. 1 Inscriu-t’hi al formulari que tens a continuació.
  2. 2 Comprova el teu correu perquè rebràs un missatge en el qual et direm de qui seràs &Co., t’explicarem alguna cosa sobre la seva vida i com has d’enviar la carta.
  3. 3 Escriu una carta per a aquesta persona i envia-la a través d’aquest web o lliura-la en mà al Servei d’Estudiants de UIC Barcelona.

Pots enviar-li tantes cartes com vulguis, durant el temps que vulguis i amb el format que t’agradi més: un escrit, una il·lustració, una foto, un poema… Tu decideixes com fer-li companyia. Tu ets el seu &Co.

Forma part de la Missió &Co.

Deixa les teves dades i aviat et comunicarem a qui faràs companyia amb la teva carta:

Moltes gràcies per apuntar-te a la Missió &Co.

T’hem enviat un email de confirmació.